Home » DHZ zonnepanelen pakket

DHZ zonnepanelen pakket

Een DHZ zonnepanelen pakket is standaard voorzien van de volgende producten:
– Zonnepanelen van CETC 320 Wp mono full black
– Omvormer van Growatt
– Onderconstructie voor hellend of plat dak
-Voldoende bekabeling (6mm²) voor het aansluiten van de panelen
-MC4 stekkers voor het aansluiten op de omvormer
-Aardlekautomaat
-Werkschakelaar
-10 meter kabel voor het aansluiten van de omvormer op de meterkast

Naast de standaard pakketten zijn er de volgende opties mogelijk:
-Wijzigen van de omvormer van Growatt naar SMA
-Het toevoegen van TIGO optimizers als er schaduw op de panelen valt

Sorteren op
Prijs laag naar hoog
Filters Sort results

Waarom DHZ pakket zonnepanelen?

De DHZ pakketten zonnepanelen bieden wij aan aan onze klanten om hen te ontzorgen. Daarnaast kunnen wij onze pakketten zeer scherp aanbieden. Deze pakketten kunnen wij ook aanbieden inclusief montage. Mocht u dit graag willen dan kunt u het gewenste pakket toevoegen aan een offerteaanvraag of een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Zonnepanelen

Om nog verder in te gaan op de inhoud van de pakketten. Zoals in de inleiding al is aangegeven worden Full Black zonnepanelen aangeboden. De zonnepanelen zijn van het merk CETC die op de nominatie staat een Tier 1 fabrikant te worden. Zij zijn jarenlang Tier 2 fabrikant geweest en hebben zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. De zonnepanelen hebben een minimale opbrengst van 320 Wp zoals ook in de datasheet terug te vinden is. De zonnepanelen zijn volledig zwart. De onderconstructie die meegeleverd wordt is ook volledig zwart.

Omvormer

De omvormer die wij standaard bij onze installaties aanbieden is van het merk Growatt. Growatt heeft zich geprofileerd als prijsbewuste aanbieder van omvormers. De kwaliteit is goed en de prijs is laag. Naast deze Growatt omvormers kunnen wij ook andere merken aanbieden als SMA, AEG of ABB. In onze pakketten zijn wij in de basis uitgegaan van Growatt met de mogelijkheid om te kiezen voor SMA. Mocht u een wens hebben voor een ander merk omvormer dan kunt u hiervoor een specifieke offerte aanvragen. Geeft u dan de wensen aan in de notities.

Aansluitmaterialen

De aansluitmaterialen die wij meeleveren zijn voldoende om een standaard installatie op uw dak aan te sluiten tot en met de meterkast. Mocht u zelf al voorbereidingen hebben getroffen voor zonnepanelen dan kunt u een offerte aanvragen voor deze specifieke situatie. Geeft u dan de wensen aan in de notities.